Rojstni dan

Rojstni dan raznujte nad tlemi v objemu AntiGravity® hammocka!

Rojstni dan je za čisto vsakega prav poseben dan. Praznovanje v Body Minding studiu je nekaj povsem čarobnega in drugačnega od ostalih ponudb. Gre za organizirano 1,5 h vadbo na AntiGravity® hammocku pod budnim očesom inštruktorice.

Ura poteka tako, da se najprej spoznamo s hammockom (svileno vrečo) in tako ugotovimo, kakšne so prednosti inverzij, naučimo se leteti in prebudimo otroka v sebi z guncanjem ter obrati. Težavnost ure se prilagodi glede na vadeče. Možno je narediti popolnoma sproščujočo uro ali malo bolj intenzivno. Nekaj zadnjih minut si vzamemo čas za slikanje, ker so slike v hammocku res nekaj posebnega in nihče se temu še ni uprl.

Rojstni dan se zaključi z nežno meditacijo znotraj svilene vreče, kjer se pomaknemo v svoj um in sprostimo iz telesa še preostalo napetost, ki jo imamo.

Za čaj in vodo je poskrbljeno, v kolikor želite, lahko prinesete tudi s sabo kakšno pijačo, da se nazdravi. Slavljenec/ka pa prejme z moje strani še majhno darilce :).

Število povabljencev je omejeno na 6, saj je na voljo samo toliko hammockov. Najbolje je, pa če jih je 5, ker  tako lažje na enem hammocku prikazujem elemente vaje. Najnižja starost je 9 let, omejitve za najvišjo starost pa ni 🙂

Rojstni dan je možno praznovati med vikendi, ali med tednom po dogovoru.

Več informacij na info@bodyminding.eu ali 031/881-179 (Valentina)


Mnenja zadovoljnih slavljencev:

“Petra in punce so bile FUUUUUUL navdušene. Vse so te hvalile.”
 
“Nina pravi, da bo naslednje leto imela spet pri tebi rojstno dnevno zabavo.  Hvala, ker si Nini napravila tako lepo zabavo, ki ji bo ostala za vedno v spominu.”
 
“Lepo je bilo videti, ko so mi vse punce hotele na enkrat povedat, kaj vse so počele pri tebi in da je bilo ful fajn. Noro ? Hvala tudi za slike. Super so.”
 

Če želiš preveriti, če je še kakšno mesto prosto –> URNIK
Cene pa lahko pogledaš tukaj –> CENIK
 
Več o Antigravity –> http://www.antigravityfitness.com/
Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram