Gong kopel za skupine

Zvočno zdravljenje v AntiGravity Hammocku

V Body Minding studiu izvajamo zvočne gong kopeli v AG Hammocku. Vsaka kopel ima svojo namero, na katero se telesno in umsko osredotočimo. Najprej telo z nežnimi gibi in s pomočjo AntiGravity hammocka umirimo ter ga pripravimo na sprejemanje zvoka in vibracij.

Doživite lahko globoko sproščujoče in pomlajevanje učinke gonga nad tlemi. Vse okoliGong kopel za skupine nas je sestavljeno iz vibracij/energije, vključno z vsako celico in organom v vas. To je razlog, zakaj imajo frekvence iz gonga sposobnost, da vas ponovno nastavijo, privedejo nazaj v optimalno stanje dobrega počutja. Zvok gongov že po 20 minutah izboljša počutje v vašem telesu na energetski, psihični in fizični ravni. Telo se razstrupi toksinov, izboljša se pretočnost meridianskih poti kar obudi živost celic in radost do življenja. Zvočno polje soustvarjajo sound creation gong, planetarni gong chiron, kristalni posodi, okarina, zvončki, šruti, tinkše…

Izvajalki: Tea Smonker (glasbena izvajalka) in Valentina Štagar (AntiGravity ogrevanje).

Število mest je omejeno na 6, možno je tudi organizirati gong kopeli za posamezne skupine.

V dogodkih je objavljeno, kdaj se izvajajo redne gong kopeli –> Dogodki

V kolikor želite, da se organizira gong kopel  samo za vašo skupino, nam pišite/pokličite (kontakt), pa se bomo dogovorili.


Če želiš preveriti, če je še kakšno mesto prosto –> URNIK
Cene pa lahko pogledaš tukaj –> CENIK
Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram