Urnik

Urnik za sezono 2021/2022 

 

  • Če te zanima trenutni urnik, mi piši na info@bodyminding.eu in sporoči mi tvoje želje – tako ti bom lažje predlagala, kdaj se lahko oglasiš in kateri skupini se lahko pridružiš.
  • Na urniku so vadbe: Pilates, AntiGravity, Yoga, individualne vadbe ter semi-individualne vadbe (do 3 osebe)
 

 

Prijave in odjave na ure so možne samo preko programa Fitogram, malo nižje pa je zapisan postopek, kako se nam lahko pridružiš. Podatki se v Fitogramu sproti ažurirajo, tako da ko dobite podatke o dostopu, se lahko prijavite na proste termine. Pogoj za izvedbo določene ure je vsaj 2 prijavljeni osebi.

 

Kako se nam lahko pridružiš – prijave v urnik?

  1. Prijaviš se v svoj Fitogram račun. Če dostopa še nimaš, potem mi javi (info@bodyminding.eu), da ti pošljem po elektronski pošti vabilo. Hkrati pošljem tudi kratka navodila.
  2. V Fitogramu je seznam vseh vadb in vidni so tudi prosti termini, na katere se lahko še prijaviš.
  3. Izbereš si termin, vadbo in se prijaviš. Če imaš karto že zakupljeno, ti potem program avtomatsko 1 obisk odbije. Lahko pa opraviš tudi nov nakup karte.
  4. Odjave se izvajajo tudi preko Fitogram-a, vendar program dovoli odjave le 12 ur pred vadbo. Če se odjaviš (pre)pozno, se obisk vseeno odbije.
  5. Če se odjaviš v času od vadbe, je možna prijava na kateri drugi termin, če je prosto.
  6. V primeru daljših bolezni in daljših odsotnosti mi moraš javiti, da karto podaljšam.

Več informacij o samih vadbah si prebereš na eni izmed povezav: AntiGravity, Pilates, Barre, praznovanje rojstnih dni, gong kopeli

Studio se nahaja v Ljubljani, Šentjakob.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram